Dr. Öğr. Üyesi Reyhan Selin Uysal Afacan’ın 2019 Yılında Gıda Bilimi Alanında Uluslararası İndeksli 4 Makalesi Yayınlandı.
Dr. Öğr. Üyesi Reyhan Selin Uysal Afacan’ın 2019 Yılında Gıda Bilimi Alanında Uluslararası İndeksli 4 Makalesi Yayınlandı. Yayın isimleri, basıldığı dergi isimleri ve basıldığı aylar aşağıdadır.
1) Effects of heat‐treated liquid whole egg on cake batter rheology and the quality of baked cake —-
Journal of Food Process Engineering (Nisan ayında)
2) Determination of pasteurization treatment of liquid whole egg by measuring physical and rheological properties of cake cream —-
Journal of Food Process Engineering (Haziran ayında)
3) Determination of liquid egg composition using attenuated total reflectance Fourier transform infrared spectroscopy and chemometrics —
Journal of the Science of Food and Agriculture (Mayıs ayında)
4) Determination of yolk:white ratio of egg using SDS-PAGE —
Food Science and Biotechnology (Ağustos ayında)