4 Nis 2023

Dr. Öğr. Üyesi Ruhcan AKİL’in, “KURUMSAL KİMLİKTE ARKETİP OLARAK HAYVAN FİGÜRÜ KULLANILMASININ TURKCELL BELİRTKESİ ÜZERİNDEN İNCELENMESİ” Konulu Bildiri Özeti Kabul Edildi.

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ruhcan AKİL’in, “KURUMSAL KİMLİKTE ARKETİP OLARAK HAYVAN FİGÜRÜ KULLANILMASININ TURKCELL BELİRTKESİ ÜZERİNDEN İNCELENMESİ” Konulu Bildiri Özeti,  İSTANBUL Aydın Üniversitesi, İletişim Fakültesi tarafından ilk kez düzenlenecek olan  “1.Uluslararsı İletişim, Dijitalleşme ve Toplum Sempozyumu’na  kabul edildi.

10-11-12 MAYIS 2023 Tarihlerinde,  “Toplumsal Dönüşüm” Ana Başlığı altında oturumlar halinde gerçekleştirilecek olan  Sempozyumda Dr. Öğr. Üyesi Ruhcan AKİL Bildiri Sunumuyla İSTANBUL Gedik Üniversitesi’ni temsil edecek.