23
Kas
2021
Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Derslik Listeleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde açılan derslerden;
- GST101 Gastronomiye Giriş
- GST207 Profesyonel Mutfak Uygulamaları I
- GST209 Yiyecek İçecek Yönetimi
- GST219 Gıda Tedarik Zinciri Yönetimi
- İNG201 İngilizce III
- GST321 Uluslararası Mutfak Uygulamaları I
- GST427 İleri Pastacılık Teknikleri
derslerinin sınavları iki şubede gerçekleştirilecektir. İlgili sınavlara ait derslik ve öğrenci listesi bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Öğrenciler sınav günü ve saatinde isimlerinin bulunduğu dersliklerde sınava katılım sağlamalıdır. İsmi listede bulunmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
- GST101 Gastronomiye Giriş
- GST207 Profesyonel Mutfak Uygulamaları I
- GST209 Yiyecek İçecek Yönetimi
- GST219 Gıda Tedarik Zinciri Yönetimi
- İNG201 İngilizce III
- GST321 Uluslararası Mutfak Uygulamaları I
- GST427 İleri Pastacılık Teknikleri
Yayınlanma Tarihi: 23 Kasım 2021Son Güncelleme Tarihi: 5 Ekim 2024