20 Ara 2022

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri ve Sektör Temsilcileri ile Mutfak Atölyeleri Etkinlikleri Gerçekleştirilmiştir

24.11.2022 ile 09.12.2022 tarihleri arasında Yiyecek İçecek Sektörü temsilcileri;

 

24 Kasım tarihinde Vala Yudum Yağları temsilcileri şefler Mahmut Okumuş ve Sefer Kaya,

 

25 Kasım tarihinde Alfa Pastacılık’tan şef Ercan Dursun,

 

1 Aralık tarihinde Puratos Gıda danışman şefi Ramazan Karakabak,

 

2 Aralık tarihinde Pakmaya’dan şef Fırat Yılmaz,

 

9 Aralık tarihinde Azim Un’dan şef Emin Aydemir,

 

Halil Kaya Gedik Kampüsü’nde yer alan uygulama mutfağında ağırlandı. Öğr. Gör. Sefa SABIRLI’nın moderatörlüğünde yürütülen Mutfak Atölyeleri etkinlikleri kapsamında uygulamalı çeşitli tatlı, pasta ve börek ürünleri sunumları gerçekleştirildi. Öğrencilere ekmek ve pastacılık konularında püf noktaları paylaşan ve uygulayan misafir şeflerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.