23 Ağu 2023

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim görevlisi Başak Yeğin, Bali’de Asya Mutfağının İzini Sürüyor

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim görevlisi Başak Yeğin Endonezya’nın büyüleyici adası Bali’de, Politeknik Internasional Bali Üniversitesi iş birliğinde Asya mutfağına yönelik teorik ve pratik araştırma sürecine başarıyla devam etmektedir. Söz konusu eğitim ve araştırma sürecinde Asya mutfağının zengin ve çeşitli öğelerini yakından inceleme fırsatı bulan Öğr. Gör. Başak Yeğin, Bali’nin renkli sokak pazarlarını ziyaret edip yerel şeflerden geleneksel teknikler öğrenme sürecine devam etmektedir.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak Öğr. Gör. Başak Yeğin’e eğitim ve araştırma sürecinde başarılar diliyor; tecrübelerini hem uygulamalı derslerimizde hem de ders dışı workshop etkinliklerimizde öğrencilerimizle paylaşmasını heyecanla bekliyoruz.