21 Ara 2023

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜM ÖĞRENCİLERİ İLE AMBALAJ TASARIMI DERSİ KAPSAMINDA BİLNET MATBAACILIK VE YAYINCILIK FİRMASINA TEKNİK EĞİTİM GEZİSİ DÜZENLENDİ

21 Aralık 2023 tarihinde, İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm öğrencileri Ambalaj Tasarımı dersi kapsamında ve Dr. Öğretim Üyesi Emel BİROL koordinatörlüğünde Türkiye’nin en büyük basım ve ambalaj sektörlerinden biri olan BİLNET Matbaacılık ve Yayıncılık firmasını teknik eğitim amacıyla ziyaret etti. Matbaacılığın dört ana kolu olan ‘yayın, ticari, etiket ve ambalaj’ alanlarının her birinde üretim tesisine sahip olan Bilnet, İGÜ Görsel İletişim Tasarımı öğrencilerine, ambalaj tasarım dersinde yapmış oldukları çalışmaların baskı öncesi/tasarım, baskı ve baskı sonrası süreçlerini yakından gözlemlemelerine destek olmak için “baskı öncesi” departmanında eğitim dersi verdiler. Böylece öğrencilerimiz teoride edindikleri bilgileri, uygulamada görerek pratik deneyim elde etmiş oldular.