12 May 2022

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜM ÖĞRENCİLERİ İLE BİLNET MATBAACILIK VE YAYINCILIK FİRMASINA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm öğrencileri Ambalaj Tasarımı dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Emel BİROL ve Arş. Gör. Kusay TATLI koordinatörlüğünde Türkiye’nin en büyük basım sektörlerinden biri olan BİLNET Matbaacılık ve Yayıncılık firmasını teknik eğitim amacıyla ziyaret etti.

Matbaacılığın dört ana kolu olan ‘yayın, ticari, etiket ve ambalaj’ alanlarının her birinde üretim tesisine sahip olan Bilnet’te, Görsel İletişim Tasarımı öğrencileri ambalaj tasarım dersinde yapmış oldukları çalışmaların baskı öncesi / tasarım, baskı ve baskı sonrası süreçlerini yakından gözlemleyerek, teknik bilgileri pratikte desteklendi.