18 Oca 2021

MİMARLIK BÖLÜMÜ ARA DÖNEM STAJ YERLERİ HAKKINDA

Zorunlu Staj I – II süresini tamamlayamamış öğrencilerimiz, yarıyıl tatili sürecinde stajlarını eksik kalan gün kadar tamamlayabilme olanağına sahiptir.

Eksik kalan Stajlara ait başvuru belgelerinin 22.01.2020 cuma gününe kadar bölüme ulaştırılması gerekmektedir. Eksik kalan staj günleri yaz döneminde de tamamlanabilecektir. Yaz tatilinde Staj II de yapacak öğrencilerin, Staj I ‘den kalan günleri de hesaplayarak her iki stajın toplam gün sayısının yaz dönemine sığdırılması gerektiğini göz önünde bulundurmalıdır.

Staj I’i (ofis stajı) tamamlayamamış öğrencilerimiz, kalan stajlarını, yarıyıl tatili sürecinde, üniversitemiz bünyesindeki MİMARLIK, ŞEHİRCİLİK VE TASARIM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ‘nde yapabilme olanağına sahiptir. Sınırlı sayıda (10 kişi)  öğrencinin kabul edileceği stajın son başvuru günü 22.01.2020’dir.