21 Haz 2023

MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ, GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI

20.Haziran. 2023, Salı günü, “Halil Kaya Gedik Kampüsü”nde gerçekleşen İSTANBUL Gedik Üniversitesi, Mezuniyet Töreni’nde, üniversitemiz ve Fakültemizin  “Mezuniyet Başarı Dereceleri ”

açıklandı.

Mezuniyet Başarı Derecesi sıralamasında; Üniversite 2.’cisi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nden Gülden ERİKLİ öğrencimiz/mezunumuz,

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 1.’cisi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nden Gülden ERİKLİ, 3.’cüsü Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nden Elif Gül YILMAZ öğrencimiz/mezunumuz sıralamada yer almıştır.

Öğrencilerimizi, ailelerini ve eğitim sürecine katılan, ders veren öğretim üyelerimizi tebrik ederiz. Başarı kollektif bir emek ürünüdür, bu sürece emeği geçenlere teşekkür eder, tebrik ederiz.

İstanbul GEDİK ÜNİVERSİTESİ Mezuniyet Başarı Sıralamasındaki tüm öğrencilerimizi, ayrıca Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mezuniyet Başarı Sıralamasındaki tüm öğrencilerimizi tebrik eder, mezuniyet sonrası yaşamlarında başarılar dileriz.

Bu vesileyle, bu sürece katkı sağlayan ve emeği geçen Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan V. Prof. Hayriye Koç BAŞARA hocamıza teşekkür eder, yeni atanan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Zafer  AKDEMİR hocamızı da yeni görevi nedeniyle tebrik eder, hayırlı olmasını dileriz.