16 May 2024

MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ, MİMARLIK BÖLÜMÜ “DANIŞMA KURULU” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Mimarlık Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Danışma Kurulu Toplantısı 26.4.2024 tarihinde saat 15:30’da bölüm öğretim elemanlarının da katılımı ile B Blok 6. kat toplantı odasında hibrit olarak gerçekleştirilmiştir. Toplantıda ‘akademik programın etkinliği, staj ve iş imkanlarına erişim, kaynakların güncellenmesi ve akreditasyon süreçleri’ konuları gündeme getirilmiştir. Her bir gündem konusunun tartışmaya açık ve katılımcı bir şekilde konuşulduğu toplantıda alınan kararlar bölüm kurulunda değerlendirilmek üzere kayda geçirilmiştir.

Danışma Kurulu Üyeleri:
·        Prof. Dr. Mehmet Zafer AKDEMİR (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı)
·        Doç. Dr. Özlem BELİR (Mimarlık Bölüm Başkanı)
·        Prof. Dr. Mustafa İlhan ALTAN (Y.T.Ü., emekli öğretim üyesi)
·        Doç. Dr. Ercan KOÇ (Y.T.Ü., öğretim üyesi)
·        Sinan İZGİ (İzgi Mimarlık-AURA İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Enstitüsü)
·        Gizem KAYA (Praktis Mimarlık)
·        Gökay SAVAŞ (Gen Mimari Mimarlık Ltd. Şti.)
·        Bahadır KANTARCI (KAA Works, İGÜN Mimarlık Bölümü mezunu)
·        Filiz CAN (İGÜN Mimarlık Bölümü öğrencisi)