28 Eyl 2023

Sena Berktaş E&PDE Bünyesinde Barselona’da Gerçeklesen ‘Responsible innovation for global co-habitation’ Temalı Konferansta Gerçekleştirdiği sunumu ve Yayımlanan Tam Metni

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak görev yapan, Brunel University London’da göçmen veliler ve Türk öğretmenlerin iletişiminin ‘İnsan Odaklı Tasarım (Human-Centred Design)’ yaklaşımı ile geliştirilmesi konusunda doktora çalışmasını sürdüren Sena Berktaş’ın E&PDE bünyesinde gerçeklesen ‘Responsible innovation for global co-habitation’ temaı konferansta ‘RESOLVING LANGUAGE BARRIERS WITHIN THE CONTEXT OF GLOBAL CO-HABITATION, WITH NEW EDUCATIONAL SUPPORT STRATEGIES FOR RESPONSIBLE INNOVATION’ konulu sunumu 8 Eylül 2023’de Barselona’da  gerçekleşmiştir. Design Society bünyesinde yayımlanan metne ulaşmak için tıklayınız.