31 Eki 2017

Mimarlık Bölümü Tasarım Stüdyoları Seminerleri 4 – Çocuk Yaşam Merkezi

İstanbul Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen ‘Tasarım Stüdyosu Seminerleri 4’ etkinliği kapsamında, 13 Ekim 2017 tarihinde Serkan ÇITLAK konuk edildi.  Sayın Serkan ÇITLAK, Bolluca Çocuk Yaşam köyü genel koordinatörlük görevini yapmaktadr.

Kartal Yerleşkesi D Blok Doktora Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, Serkan ÇITLAK ‘Çocuk Yaşam Merkezleri’ konusunda bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşarak yaşlı yaşam merkezlerinin nasıl çözümlenip anlamlandırılacağı konusuna dikkat çekti.  Sunum sonrasında konukların ve öğrencilerin çeşitli sorularını cevaplandırdı. Seminer çok sayıda konuk öğretim üyesi ve öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.