3
Nis
2024
YEŞİL RESTORANLAR VE SIFIR ATIK MENÜLER’ ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
30 Mart Dünya Sıfır Atık günü kapsamında Doç. Dr. Alper Kurnaz’ın konuşmacı olduğu “Yeşil Restoranlar ve Sıfır Atık Menüler” isimli etkinlik Doç. Dr. Nihan Yarmacı Güvenç moderötürlüğünde gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşmacımız öncelikle yeşil restoran uygulamaları ve sıfır atık ile ilgili değerli bilgilerini paylaştı sonrasında ise uygulama mutfağımızda sıfır atık menü kapsamında ıspanak köftesi, zeytinyağlı ıspanak kökü, nohut cipsi ve tirit demosu yapıldı. Bu keyifli etkinlik için öncelikle Doç. Dr. Alper Kurnaz’a, sonrasında ise etkinliği düzenleyen Doç. Dr. Nihan Yarmacı Güvenç’e ve emeği geçen tüm hoca ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Yayınlanma Tarihi: 3 Nisan 2024Son Güncelleme Tarihi: 2 Ekim 2024