30 Tem 2014

2013-2014 Fakülte Akademik Kurul Toplantısı

Mühendislik Fakültesi Güz dönemini değerlendirmek üzere, 3. Fakülte Akademik Kurul Toplantısını 20.05.2014 tarihinde, Bahar dönemini değerlendirmek içinse 4. Fakülte Akademik Kurul Toplantısını 04.07.2014 tarihinde gerçekleştirmiştir. Makine/  Mekatronik / Metalurji ve Malzeme / Elektronik Mühendisliği bölümlerinin, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında derslerini veren ve katkı sağlayan Akademik Personelinin katıldığı toplantıda; Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Sunullah ÖZBEK ve Bölüm Başkanları konuşmalarını yapmışlar, ardından her dersin başarı durum değerlendirmeleri ile ilgili olarak,  tek tek Öğretim Üyelerinin konuya yönelik görüşleri alınmıştır. Toplantı, ileriye dönük tavsiyeler ve genel değerlendirmenin yapılması ile sona ermiştir.