2 Eki 2023

DANIŞMANLIĞINI DR. ÖĞR. ÜYESİ TUĞBAY BURÇİN GÜMÜŞ’ÜN YAPTIĞI “DİJİTAL İŞ EKOSİSTEMLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK HEDEFLERİ: YENİ İŞ MODELLERİ ve DEĞER ZİNCİRİ” BAŞLIKLI PROJE TÜBİTAK 2209-A KAPSAMINDA DESTEK ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR

TÜBITAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BIDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem kapsamında “Dijital İş Ekosistemlerinde Sürdürülebilirlik Hedefleri: Yeni İş Modelleri ve Değer Zinciri” başlıklı proje destek almaya hak kazanmıştır.

Araştırma, dijital iş ekosistemlerinin tanımı, sürdürülebilirlik hedefleri ve bu hedeflerin dijital iş ekosistemlerindeki uygulanabilirliği üzerine odaklanmaktadır. Yeni iş modelleri ve değer zinciri kavramlarının sürdürülebilirlik hedeflerine nasıl entegre edilebileceği ve dijital iş ekosistemlerinde nasıl etkili bir şekilde kullanılabileceği üzerine yoğunlaşmaktadır.