10 Şub 2020

Mühendislik Fakültesi Bilimsel Paylaşım Seminerleri’nin Altıncısı Gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesi olarak 2019/2020 güz yarıyılında büyük bir heyecanla başladığımız  Bilimsel Paylaşım Seminerleri’ne Bahar yarıyılı ile birlikte 04/02/2020 salı günü beşincisi gerçekleştirerek devam edildi. Seminerde Fakültemiz Elektrik-Elektronik  Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr. Üyesi Murathan Alpay, “Hücresel Sinir Ağları, Gerçeklenmeleri ve Görüntü İşleme Uygulamaları” konusunu içeren bir sunum yapmıştır. Kendilerine son derece verimli sunumları ve katkıları için  Mühendislik Fakültesi adına çok teşekkür ederiz.

Bilimsel Paylaşım Seminerleri dizisi Bahar Döneminde devam edecektir. Mühendislik konularına ilgi duyan tüm Lisans ve Yüksek Lisans öğrencilerimiz davetlidir.