15 Ağu 2024

DERS DIŞI ETKİNLİKTE DESTEK PATENT A.Ş. İCRA KURULU ÜYESİ VE MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ ERDAL ŞÖLEN’İ AĞIRLADIK

Gedik Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret İngilizce Programı, 30.05.2024 tarihinde Kartal Kampüs B Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ders dışı etkinlik kapsamında Türkiye’nin önemli hizmet ihracatçılarından Destek Patent A.Ş.’nin İcra Kurulu Üyesi ve Mali İşler Direktörü (CFO) sayın Erdal Şölen’i ağırladı.

Dış Ticaret İngilizce Program Başkanı Öğr. Gör. Yücel Kamar’ın moderatörlüğünde düzenlenen söyleşide sayın Şölen, ihracatçı firmaların finansal yapısı nasıl olmalı, ihracatın ülke ekonomisindeki yeri, hizmet ihracatı, ihracatta genel olarak yaşanan sorunlar ve bu sorunlara getirilebilecek çözümler, Türkiye’nin ihracat yapısı nasıl olmalı gibi konularda göüşlerini katılımcılarla paylaştı. Sayın Şölen ayrıca kişisel kariyeri ile ilgili hikayeler paylaşarak öğrencilere kariyer yolculuklarında yardımcı olacak çok değerli ipuçları verdi.

Dış Ticaret İngilizce Programı öğretim görevlisi sayın Dr. Öğr. Üyesi Jülide Andiç ve program öğrencilerinin yanısıra üniversitemizin çeşitli programlarından çok sayıda öğrencinin takip ettiği söyleşi, Kamar tarafından sayın Şölen’e plaket takdimiyle sona erdi.