19 Tem 2024

ZORUNLU ORTAK DERSLER YENİ SINAV PLANLAMASI HK

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bu hafta yapılması planlanan ara sınavların ertelenmesi ile birlikte ara sınav ve final sınavlarınızın tarihleri güncellenmiştir. Sınavlarınız online olarak gerçekleşecek olup sınav gün ve saatleri:
ARA SINAVLAR:
29 Temmuz 2024 Pazartesi
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve II: 09:00
  • İngilizce I ve II: 10:00
  • Türk Dili I ve II: 11:00
FİNAL SINAVLARI:
14 Ağustos 2024 Çarşamba
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve II: 09:00
  • İngilizce I ve II: 10:00
  • Türk Dili I ve II: 11:00

NOT: Uzaktan eğitim sisteminde yüklenen/yapılan derslerinize katılımınızı, hocalarınız tarafından derse ve sınavlara yönelik  yapılan duyuruları, web sayfamızı ve ilgili tüm kanalları takip etmenizi rica ederiz. Ek olarak sınav sırasında özellikle sınava başlamadan önce yayınlanacak olan bilgilendirme metinlerini mutlaka okuyunuz.

BİLGİ: Sınavlar hakkında genel ve temel bilgilendirmeler için dersi veren hocalarınız ve online sınav sistemi hakkında sorularınız/ihtiyaç duyduğunuz bilgiler olması durumunda uzaktan eğitim birimi ([email protected]), Yaz Okulu Koordinatörlüğü ([email protected] veya [email protected]ile iletişime geçebilirsiniz.

BİLGİ: Online dersler ve sınav sistemi hakkında Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yayınlanan Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyebilirsiniz. (https://www.gedik.edu.tr/arastirma/uygulama-ve-arastirma-merkezleri/uzaktan-egitim-uygulama-ve-arastirma-merkezi/sikca-sorulan-sorular)

Başarılar dileriz.