13 Haz 2022

İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans programı öğrencisi Zeynep YENTUR Kongrede bildiri sundu

Sağlık Bilimleri Fakültemiz, Dr.Öğr.Üyesi Hasan Uğur ÖNCEL’in tez danışmanlığını yaptığı,Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans  programı öğrencisi Zeynep YENTUR,pandemi süresince ara vermeden, T.C.Sağlık Bakanlığı izni ile yaptıkları “SAĞLIK ÇALIŞANLARININ COVID-19  PANDEMİSİ DÖNEMİNDE İŞ VERİMLİLİĞİ DÜZEYLERİNİN İNCELENMESİ” başlıklı çalışmalarını  kongrede başarı ile sunarak, izleyicilerin beğenisini almışlardır. Bu zor dönemde 606 sağlık çalışanına anketi ulaştırma başarısını gösteren ve iki yıl boyunca çalıştığı hastane acil servisinde gece gündüz demeden, yoğun bir nöbet programı ile topluma hizmet verirken bir yandan da bu çalışmayı gerçekleştiren, bu başarılı öğrencimize çabaları, azmi ve Üniversitemizi başarı ile temsil ettiği için İstanbul Gedik Üniversitesi olarak teşekkür ediyor, tüm sağlık çalışanlarını, bu vesile ile pandemi döneminde gösterdikleri insanüstü çaba için tekrar kutluyoruz.

ZEYNEP YENTUR KONGRE ÖZET