8 Ara 2023

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ TARAFINDAN COŞKUYLA KUTLANDI

İstanbul Gedik Üniversitesi Engelsiz Yaşam ve Uygulama Merkezi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve Ayı’nı kutlamak için etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Sayın Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kalemoğlu, dekan yardımcısı ve hemşirelik bölüm başkanı Sayın Prof. Dr. Kerime Derya Beydağ, İstanbul Gedik Üniversitesi Engelsiz Yaşam ve Uygulama Merkezi merkez müdürü Sayın  Dr. Öğr Üyesi Ebrar Atak, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölüm başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Amine Ataç, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hasan Uğur  Öncel, Çocuk Gelişimi bölüm başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Tansen Uğur Altuntaş ve tüm Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenleri, öğrencileri katılımı ile birlikte özel gereksinimli çocuklar ve aileleri eğlenceli aktiveteler yaparak keyifli vakit geçirdiler.

Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümleri ve kulüplerinin kurduğu parkurlar ve oyun alanları büyük bir ilgi gördü. Özel gereksinimli çocuklar ve aileleriyle birlikte keyifli, coşkulu anların gerçekleştiği etkinlikte “Sevgi varsa engel yoktur !” sözü bir kez daha soyut ve somut olarak etkinlikte hissedildi.