8 Ara 2023

AKCİĞER KANSERİ FARKINDALIK AYI ETKİNLİĞİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Gedik Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Kulübü tarafından düzenlenen “Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı Etkinliği” kapsamında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Amine Ataç moderatörlüğünde akciğer kanseri olgularıyla çalışan Koç Üniversitesi solunum fizyoterapisti Sayın Orhan Pekpostalcı Hoca’mız “Akciğer Kanseri ve Rehabilitasyonu” adlı sunumu klinik tecrübeleriyle birlikte bizlere aktardı. Online platformda gerçekleşen etkinlikte hocamızın güzel, keyifli, eğitici sunumu İstanbul Gedik Üniversitesi ve farklı üniversite akademisyenlerin katılımı ile büyük ilgi gördü.