11 Ağu 2023

ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ, TOHUM OTİZM VAKFI SÜREKLİ EĞİTİM BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ NİHAL ORTA İLE SEMİNER DÜZENLEDİ.

Çocuk Gelişimi Bölümü; Arş. Gör. Rabia Cemre ARSLAN’ ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde, Tohum Otizm Vakfı Sürekli Eğitim Birimi Koordinatörü Sn. Nihal ORTA’ yı ağırladık. “Otizmli Çocuklar ve Problemli Davranışlarda Ailelere Yönelik Öneriler” konulu seminerde ailelerle tecrübelerini paylaşan Sn. ORTA, müdahale önerilerini ilgi ve dikkatle aktardı. Gedik Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Merkezi’ndeki özel çocuklarımızın aileleri ve üniversitemiz öğrencileri de dinleyiciler arasındaydı.

Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma amaçlarından “Eşitsizliklerin Azaltılması” maddesine hitap eden etkinliğimiz, Sn. ORTA ve bölümümüzün sonraki etkinlikler planlama fikirleri ile sonlandı.