7 Tem 2022

GELENEKSEL FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON GONYOMETRE TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü (FTR); mesleğin öğrencilerini yetiştirirken camiada geleneksel hale gelmiş olan Gonyometre Devir Teslim Töreni’ni büyük bir coşku ile birincisini gerçekleştirdi.

İlk mezununu 2021-2022 yılında veren FTR bölümünün 1.-2.3. sınıf öğrencileri, mezun olan 4. sınıf öğrencileri için çeşitli etkinliklerin yer aldığı bir tören hazırladı. Törene İstanbul Gedik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Şakir DİNÇŞAHİN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Tülay ORTABAĞ, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gönül ERTUNÇ GÜLÇELİK ve fakültenin akademisyenleri katıldı.

Çoşkulu ve duygulu anların yaşandığı törende FTR Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gönül ERTUNÇ GÜLÇELİK eşliğinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon meslek yemini edildi. Tüm mezun olan öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.