27 Kas 2022

DR. ÖĞR. ÜYESİ GÖNÜL ERTUNÇ GÜLÇELİK REHABİLİTASYONDA İNOVASYON-1: DENGE ULUSLARARASI KONGRESİNDE BİLİMSEL ARAŞTIRMASINI SUNDU

Gedik Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün kongre paydaşı olduğu REHABİLİTASYONDA İNOVASYON-1: DENGE Uluslararası Kongresi 25-26 Kasım 2022 tarihinde Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde düzenlendi. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gönül Ertunç Gülçelik oturum başkanı olarak katılım gösterdi. Hocamız aynı zamanda “Vestibüler Sistemin Dengedeki Rolü” adlı konuşması ile kongre katılımcıları tarafından ilgi ile dinlendi. Dr. Öğr. Üyesi Gönül Ertunç Gülçelik “Vestibüler Rehabilitasyonda Kullanılan Yeni Teknolojiler: Pilot Çalışma” adlı bilimsel araştırmasını sundu.