9 Ara 2022

“SEVGİ VARSA, ENGEL YOK” DEDİK.

Çocuk Gelişimi Kulübümüz, Sağlık Bilimleri Fakültemizdeki diğer kulüplerimiz ve İstanbul Gedik Üniversitesi Engelsiz Yaşam Merkezi ile ortak yürüttüğü etkinlikte, sevginin en özel buluşmalarından birini gerçekleştirdi. 5 Aralık 2022’de İstanbul Gedik Üniversitesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde  “El ele tutuşalım, engelleri aşalım” mottosu ile çalışmalarını gerçekleştiren kulübümüz,  Öğr. Gör. Nefise ÖZOK BULUT hocamız liderliğinde duyu gelişimi kutuları, marakas yapımı ve el baskısı çalışmaları yaparak özel çocuklarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Sevginin en önemli değer olduğu, engellerin sevgiyle aşıldığı etkinlik için sayın hocamıza ve kulüp öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.