20 May 2022

TÜRKİYE FİZYOTERAPİSTLER DERNEĞİ İSTANBUL İL TEMSİLCİLERİ İLE İstanbul Gedik Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ÖĞRENCİLERİ BULUŞTU

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Kariyer Günleri kapsamında; Türkiye Fizyoterapistler Derneği (TFD) Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Fizyoterapist Hakan Özdemir ve TFD İstanbul İcra Kurulu Üyesi Fizyoterapist Ümitcan Oruç, İstanbul Gedik Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileriyle yüz yüze ve eş zamanlı online zoom yayını ile bir araya geldi.

Etkinlikte mesleki bilgi ve tecrübeler, mezuniyet sonrası neler yapılması gerektiği, vizyoner fizyoterapist nasıl olunurun cevapları, sahadaki iş ve alan fırsatlarının çeşitliliği ve öğrencilerin tüm merak ettikleri konuşuldu.

Etkinliğe İstanbul Gedik Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gönül Ertunç Gülçelik ve bölümün akademisyenleri de katıldı.