11 Ağu 2023

Üniversitemiz bünyesindeki Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümleri, Çocuk Gelişimi Programı ve Psikoloji Bölümü iş birliği ile Engelliler Haftası Etkinliği düzenledik. Çeşitli etkinlikler ve değerli konuklarımızın yer aldığı etkinliğimizde Çocuk Gelişimi Bölümü olarak temamız “Renkler” idi. Özel çocuklarımızın hayatımızın renkleri olduğu ve onlarla hayatın özel ve güzel olduğunu, oyunlar, resimler ve drama çalışmaları ile gerçekleştirmiş olduk. Değerli annelerimiz, sevgili çocuklar ve etkinliği düzenleyen hocalarımıza teşekkür ediyoruz.