9 Haz 2022

UZMAN FİZYOTERAPİST GAMZE KILIÇ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ KARİYER GÜNLERİNE KONUK OLDU

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü kariyer günleri etkinliğinde, Güneşli Erdem Hastanesi Vestibüler Rehabilitasyon Ünitesi sorumlusu Uzman Fizyoterapist Gamze Kılıç; Türkiye’de giderek popülerleşen  ve önem kazanan vestibüler rehabilitasyon hakkında ilgi çekici bir uygulamalı sunum gerçekleştirdi.

“Bening Paroximal Pozisyonel Vertigo (BPPV)  ve Rehabilitasyonu” adlı sunumunu vestibüler sistem anatomisi ve fizyolojisi, BPPV patolojisinde rehabilitasyon ve egzersiz, hangi manevralar ile kulak içi kristallere müdahale edilir gibi konu başlıkları ile hem teorik hem uygulamalı olarak sundu.

İlgi ile takip edilen etkinlik eş zamanlı zoom yayını ile de yayınlandı.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gönül ERTUNÇ GÜLÇELİK ve bölümün akademisyenleri de etkinliğe katıldı.