20 Eki 2023

Sosyal Sorumluluk ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü ve Sosyal Sorumluluk Kulübü tarafından proje bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Sosyal Sorumluluk Projelerine Yönelik bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.  Toplantıda Kulüp başkan yardımcısı Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı öğrencisi Dilara METİN kulüp çalışma ve amaçlarından bahsederken, öğrencilerin yapacağı çalışmalarla toplumda var olan sorunlara nasıl katkı sunabileceklerini aktardı.

Koordinatör Öğr. Gör. Elvan DÜRBİN GÜMÜŞ sosyal sorumluluk proje başvuru koşullarını,  proje formu yazma süreci, proje kapsamları konusunda bilgilendirme yaparken; bu projeler sonucunda öğrencilerin, İçinde yaşadıkları topluma ve diğer insanlara karşı sorumluluk duygusu kazandıracağı, Yaşadıkları çevre ve kentin sorunlarına duyarlılıkları artırılacağı, Sosyal eşitsizliklere duyarlılığını ve ihtiyaç olan kesimlerle dayanışma duygusunu geliştirecek, Üniversiteye ve topluma aidiyet duygularını geliştireceğine vurgu yaptı.