5 Oca 2023

Şef Mina Özgüç ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri Bir Araya Geldi

28 Aralık 2022 tarihinde Dr. Öğretim Üyesi Ayla Taşkıran öncülüğünde Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencileri tarafından “sporcular için sağlıklı yemek tarifleri kendin hazırla / kendin pişir” adlı workshop düzenlendi. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen etkinlik Halil Kaya Gedik kampüsü Gastronomi mutfağında gerçekleşti.

Healin Foods işletme müdürü Yaşar İbiş’in desteğiyle Konuşmacı Healin Foods şefi Mina Özgüç, Raw Kakaolu Protein Roketi Smoothie, Vegan Protein Snickers ve Banana Protein Ball yiyeceklerinin yapılışını sporcu öğrencilerimizle paylaştı ve öğrencilerimizin tariflerin yapılışına aktif olarak katılmalarını sağladı. Farklı bölümlerden değerli öğretim üyelerimiz, öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen faydalı etkinlikte hazırlanan yiyecekler katılımcılara ikram edildi.