1 Tem 2024

İstanbul Gedik Üniversitesi “United Nations Academic Impact (UNAI)” Üyeliğine kabul edildi!

Gururla duyuruyoruz ki, İstanbul Gedik Üniversitesi Birleşmiş Milletler Akademik Etki (UNAI) üyesi seçildi!

Bu önemli üyelik, üniversitemizin sürdürülebilir kalkınma, insan hakları, barış ve güvenlik gibi evrensel değerleri destekleyen akademik çalışmalarını ve taahhütlerini bir kez daha tescillemektedir.

UNAI üyeliği ile birlikte:

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda çalışmalarımızı daha da genişleteceğiz.

Uluslararası işbirlikleri ve projelerle küresel etkimizi artıracağız.

Toplumsal fayda sağlamak için akademik ve bilimsel çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için hep birlikte çalışalım. Daha sürdürülebilir, daha eşit ve daha barışçıl bir dünya için şimdi harekete geçme zamanı!