22 Mar 2024

Sınav Günü: 27 Mart 2024 Çarşamba

Sınav Başlama-Bitiş Saati: 09.30-12.00

Sınav Yeri: İstanbul Gedik Üniversitesi B Blok 7. Kat Toplantı Salonu
Sınav Hakkında Genel Bilgiler:

• Sınav 4 temel beceri olan Okuma, Dinleme, Yazma ve Konuşma becerilerinden oluşmaktadır.
  • Sınav iki aşamada gerçekleşmektedir. Birinci aşamada adayların, okuma becerisine yönelik 50, dineleme becerisine göre 10, yazma becerisine yönelik 1 sorudan oluşan bir sınav uygulanmaktadır.
  • Sınav, birinci aşamada gerçekleşecek olan dinleme, okuma ve yazma becerisi bölümü 120 dakika ile ikinci aşamada gerçekleşecek konuşma bölümü için 15 dakika olmak üzere toplam 135 dakikadan oluşacaktır.
  • Öğrenciler sınav günü en geç 09:15’te sınav salonunda olmalıdır.
  • Öğrenciler sınav kaydı için gerekli evrakları (üniversiteye kayıtlı ise öğrenci belgesi veya Acceptance Letter ile pasaport veya kimlik, üniversiteye kayıtlı değilse yalnızca pasaport veya kimlik) en az sınavdan 1 gün önce bizlere iletmelidir.
  • Sınava gelen öğrenciler kalem, silgi ve kalemtıraşlarını getirmelidirler.
  • Sınav anında hem tükenmez kalem hem de kurşun kalem getirebilirsiniz.

Başarılar dileriz.