25 Nis 2024

Sınav Günü: 2 Mayıs 2024 Perşembe

Sınav Başlama-Bitiş Saati: 09.30-12.00

Sınav Yeri: İstanbul Gedik Üniversitesi B Blok 7. Kat Toplantı Salonu

Sınav Hakkında Genel Bilgiler:

1. Sınav 4 temel beceri olan Okuma, Dinleme, Yazma ve Konuşma becerilerinden oluşmaktadır.
  2. Sınav iki aşamada gerçekleşmektedir. Birinci aşamada adayların, okuma becerisine yönelik 50, dineleme becerisine göre 10, yazma becerisine yönelik 1 sorudan oluşan bir sınav uygulanmaktadır.
  3. Sınav, birinci aşamada gerçekleşecek olan dinleme, okuma ve yazma becerisi bölümü 120 dakika ile ikinci aşamada gerçekleşecek konuşma bölümü için 15 dakika olmak üzere toplam 135 dakikadan oluşacaktır.
  4. Öğrenciler sınav günü en geç 09:15’te sınav salonunda olmalıdır.
  5. Öğrenciler sınav kaydı için gerekli evrakları (üniversiteye kayıtlı ise öğrenci belgesi veya Acceptance Letter ile pasaport veya kimlik, üniversiteye kayıtlı değilse yalnızca pasaport veya kimlik) en az sınavdan 1 gün önce bizlere iletmelidir.
  6. Sınava gelen öğrenciler kalem, silgi ve kalemtıraşlarını getirmelidirler
  7. Sınav anında hem tükenmez kalem hem de kurşun kalem getirebilirsiniz.

Başarılar dileriz.