28 Şub 2024

Dil Eğitiminde Kalite Yolculuğumuz: Yabancı Diller Yüksekokulunun Eaquals Akreditasyon Süreci

Gedik Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü İçin Yeni Bir Sayfa

İstanbul Gedik Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü olarak, dünya genelinde dil eğitimi akreditasyonunun altın standardı Eaquals ile akreditasyon sürecimizi resmi olarak başlattığımızı büyük bir heyecanla duyuruyoruz. Bu girişim, dil programlarımızın kalitesini ve uluslararası alandaki tanınırlığını artırma yönünde önemli bir adımdır.

Neden Eaquals?

Eaquals, dil eğitiminde, uluslararası iş birliği, anlayış ve eğitimcilerle öğrencilerin sürekli gelişimini destekleme misyonuna sahiptir. Eaquals ile uyum sağlamak, sadece bir akreditasyon peşinde koşmak değil; öğretim üyelerimizden öğrencilerimize kadar herkes için faydalı bir iyileştirme sürecine adım atmaktır.

Yolculuğumuz Başladı

Bu heyecan verici yolculuk, İngilizce öğretmenlerimizin katıldığı etkin bir toplantı ile başladı ve Eaquals’ın standartlarını karşılamaya yönelik ilk adımımızı attık. Bu süreçte amacımız, uygulamalarımızı gözden geçirmek, müfredatımızı güçlendirmek ve öğrencilerimiz için zengin bir öğrenme ortamı sağlamaktır.

Yolculuğumuza Siz de Katılın

Bu duyuru, sadece bir haberden öte, öğrencilerimizi, akademik kadromuzu ve tüm Yabancı Diller Bölümü topluluğunu bu dönüştürücü sürece katılmaya ve destek olmaya davettir. Eaquals akreditasyonu yolculuğumuzda ilerlerken sizlerin gösterdiği ilgi ve destek bizim için çok değerli.

Birlikte, Dil Eğitiminde Mükemmelliğe Doğru.