2 Eki 2023

Yabancı Diller Yüksekokulu Oryantasyon Programı Gerçekleşti

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak 2023-2024 akademik yılı oryantasyon etkinliğimizi, İngilizce hazırlık programı okuyacak olan öğrencilerimizle 26 Eylül Perşembe günü gerçekleştirerek, yeni akademik yılın başlangıcını coşkuyla karşıladık. Oryantasyon programında, müdürümüz Öğr. Gör. Antinona Nemtinova, yeni gelen öğrencilerimize okulumuzu ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nu tanıttı. Ayrıca, önümüzdeki akademik yıl boyunca öğrencilerimizi nelerin beklediğini paylaştı.

Öğrencilerimizin, sunumda paylaşılan önemli tarihleri, programları, yönergeleri ve takvimi dikkatle takip ederek başarılı bir akademik yıl geçirmeleri amaçlanmaktadır. Program, yapılan sunumun ardından öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.