29 Oca 2024

Yabancı Diller Yüksekokulunda Bilgi Yarışması Heyecanı

İngilizce Hazırlık Programı’nda okuyan öğrencilerimiz arasında 11 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen ‘İngilizce Bilgi Yarışması’ büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmada, her sınıftan ikişer öğrencinin katılımıyla oluşturulan üç grup, çekişmeli bir mücadele sergiledi. Yarışmamız üç etaptan oluştu: İlk etapta kültür, müzik ve dünya tarihi; ikinci etapta coğrafya, edebiyat ve bilim; son etapta ise İngilizce dil bilgisi kategorileri yer aldı. Newton sınıfından Zeynep Nur Arslan ve Muhammed Emin Kartal, Kahlo sınıfından Baha İncesu ve Nazlı Can Gündoğdu, Einstein sınıfından Ulaş Gedik adlı öğrencilerimizin oluşturduğu takım, bu zorlu etaplardan başarıyla geçerek birinci oldu. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Antonina Nemtinova, birinci olan takıma hediyelerini takdim etti.

Yarışmaya katılan ve izleyici olarak bizleri yalnız bırakmayan tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.